MediaPuls: Vi sjekker ut SXSW, finner ut hva Vibbio er - og spør Opera om integrert adblock

PODKAST: I ukas første episode får du møte intet mindre enn tre gjester i «studio».

Publisert Sist oppdatert

Den norske nettleseren Opera er første av de store nettleserne til å levere annonseblokkering integrert, og MediaPuls tar praten med Henrik Gustav Faller i Opera for å høre mer om årsaken.

Marianne Bratt Ricketts forlot 3in og Innomag, for å lage nyheter på en annen måte. Vibbio lager smarte, kule, innovative – og korte videoer til å formidle seriøse budskap…som skal tåle å bli avspilt uten lyd.

Erik Eskedal fra Iteo har vært i Austin, Texas de siste fem årene. Anledningen har vært SXSW – verdens største digitalkonferanse, større for hvert år. I år var til og med den amerikanske presidenten og «the first lady» til stede. Marius og Hans-Petter tok en prat med Erik «direkte» fra SXSW for å høre om «the next big thing» … eller app.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/251694995" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker fra ukens episode:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård-Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS