Mina Gerhardsen er ny kommunikasjonsdirektør i Norad. Hun tiltrer stillingen 2. januar 2018.
Mina Gerhardsen er ny kommunikasjonsdirektør i Norad. Hun tiltrer stillingen 2. januar 2018.

Mina Gerhardsen forlater Actis. Nå blir 41-åringen kommunikasjonsdirektør i Norad

– Samfunnsoppdraget Norad har, er interessant og viktig.

Publisert

Mina Gerhardsen er ny kommunikasjonsdirektør i Norad. Hun tiltrer stillingen 2. januar 2018, opplyser Norad på sine nettsider.

- Samfunnsoppdraget Norad har, er interessant og viktig. Det å være en del av teamet som skal være med å gi et godt kunnskapsgrunnlag for viktige beslutninger om Norges internasjonale bidrag, var min motivasjon for å søke stillingen, sier Gerhardsen.

Mina Gerhardsen (42) kommer fra jobben som generalsekretær i Actis, en paraplyorganisasjon på rusfeltet.

Hun har blant annet bakgrunn som journalist, informasjonsarbeid i Røde Kors og statssekretær ved statsministerens kontor og kulturdepartementet under Stoltenberg II-regjeringen.

Av utdannelse har hun blant annet hovedfag i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo og journalistikk fra University of Queensland (Australia). Hun har også hovedfag i pedagogikk (Oslo).

– Det spennende med en ny jobb er jo kombinasjonen av å lære mye nytt og å få brukt det du allerede kan på nye måter. Jeg har vært innom media, politikk og organisasjon før, men dette er første gang jeg skal jobbe som byråkrat. Det blir interessant, sier hun til nettsiden.

Norad mottok 72 søknader da stillingen som kommunikasjonsdirektør ble utlyst.

- Vi har hatt en grundig og god ansettelsesprosess, og jeg er overbevist om at vi har fått en svært dyktig kommunikasjonsdirektør som vil lede Norads kommunikasjonsoppdrag på en glimrende måte, sier Norads direktør, Jon Lomøy.

Powered by Labrador CMS