Mads Dokka Blybakken, Mikal Kvamsdal og Marius Meldtvedt.
Mads Dokka Blybakken, Mikal Kvamsdal og Marius Meldtvedt.

Abelia ansetter: Henter Marius, Mads og Mikal

– Vi er i vekst og har derfor styrket laget, forteller administrerende direktør, Håkon Haugli.

Publisert

Abelia, som er NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter, henter inn tre nye personer til sin kommunikasjonsavdeling.

  • Marius Meltvedt
  • Mads Dokka Blybakken
  • Mikal Kvamsdal

– Vi er i vekst og har derfor styrket laget, forteller administrerende direktør, Håkon Haugli, i en pressemelding.

Meltvedt vil få ansvar for ekstern og intern kommunikasjon i Abelia, og startet opp 6. februar. Han har tidligere jobbet hos PR-operatørene, Burston-Marsteller og som fungerende kommunikasjonssjef i Microsoft.

– Abelias medlemmer spiller en avgjørende rolle for utviklingen av kunnskapssamfunnet og Norges fremtid. Abelia er en viktig samfunnsaktør, og jeg ser frem til å videreutvikle kommunikasjonsarbeidet i et faglig sterkt og engasjerende miljø, sier Meltvedt.

Mads Dokka Blybakken vil være Abelias pressekontakt. Han kommer fra Gambit Hill + Knowlton Strategies, hvor han har jobbet med samfunns- og markedskommunikasjon.

– I Gambit har jeg fått jobbe med samfunns- og markedskommunikasjon for mange forskjellige kunder og sektorer, men jeg har hatt en ekstra forkjærlighet til kompetansebedrifter og nysgjerrighet for ny teknologi. Derfor gleder jeg meg veldig til å få dyrke det hos en organisasjon som står så godt plantet i krysset mellom politikk og næringsliv, sier Blybakken.

Mikal Kvamsdal går inn som næringspolitisk rådgiver for teknologi og digitalisering. Han har tidligere jobbet som Office Manager i gründerbedriften No Isolation. Tidligere har han vært generalsekretær Unge Venstre og i Hyperion, i tillegg til styremedlem i Landsrådet for Norges Barne- og Ungdomsorganisasjoner.

– Jeg har fulgt med Abelia fra medlemssiden og har sett en veldig spennende organisasjon. Det blir gøy å ha det som arbeidsplass. Min jobb blir å oversette næringslivets behov til praktisk politikk innen teknologi og digitalisering. Det er omfattende arbeid, men jeg gleder meg til å ta fatt på det, sier Kvamsdal.

Abelia er for virksomheter innen IKT, telekom, undervisning, forskning, konsulent/rådgivning, kreative næringer og ideelle organisasjoner. Vi har over 2100 medlemmer med om lag 48.000 årsverk.

Powered by Labrador CMS