Statsminister Erna Solberg og Telenor-sjef Sigve Brekke.
Statsminister Erna Solberg og Telenor-sjef Sigve Brekke.

Podkast:

MediaPuls 239: Er Norge klar for en ny mobilrevolusjon? MediaPuls tar pulsen på 5G med Telenor-sjef Sigve Brekke og statsminister Erna Solberg

Vi snakker også med innovasjonsekspert Duncan Wardle, og kommer innpå Eus nye digitale skatt.

Publisert

Nylig holdt Telenor en pressekonferanse på MESH i Oslo sentrum for å presentere deres 5G-satsning, hvor spørsmålet var hvorvidt Norge er klare for 5G-revolusjonen.

Tilstede var blant annet Telenors norske leder, Berit Svendsen, konsernsjef Sigve Brekke og statsminister Erna Solberg. MediaPuls var tilstede og slo av en prat med Sigve Brekke og Erna Solberg.

Er det ikke irriterende at du får de beste ideene, de mest kreative innfallene mens du dusjer!

MediaPuls har møtt en av de mest innflytelsesrike personene i verden når det kommer til innovasjon. Nemlig britiske Duncan Wardle. I dag bor han i USA, hvor han i nesten 30 år jobbet i Walt Disney-konsernet. Og der ledet han den kreative avdelingen.

Sosiale medier siden sist:

  • EU-kommisjonen ser endelig ut til å være klar med sin nye digitale skatt
  • YouTube har 1 milliard brukere
  • Snapchat er i trøbbel – igjen
  • Lyden av troll og hatprat

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play MusicOvercast eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS