Papirsjef Tore Nilssen håper Bergens Tidendes abonnenter vil sette pris på avisens eget Sandviken-bilag, som blir utgitt lørdag.
Papirsjef Tore Nilssen håper Bergens Tidendes abonnenter vil sette pris på avisens eget Sandviken-bilag, som blir utgitt lørdag.

BT hedrer Sandviken-spillerne. Gir leserne mulighet til selv å henge bildene på veggen

– Selv om ikke alle i Sandviken vil ha bildene på veggen, gir vi nå alle i Bergen muligheten til å få det

Publisert Sist oppdatert

Det vekket reaksjoner da det tidligere denne uken ble kjent at herrelaget i fotballklubben Sandviken hadde fjernet bilder av sitt kvinnelag, fra klubbens delte garderober.

I lørdagens papirutgave gir Bergens Tidende sine abonnenter muligheten til å få kvinnelagets spillere på veggen, når de gir ut et eget bilag med plakater av alle spillerne.

BTs Sandviken-bilag.
BTs Sandviken-bilag.

Papirsjef Tore Nilssen forteller hvorfor avisen nå gir ut bilaget.

– En i redaksjonen fikk en god idé, som vi tente på og syntes var helt topp. Vi har skrevet mye om denne spesielle saken. Selv om ikke alle i Sandviken vil ha bildene på veggen, gir vi nå alle i Bergen muligheten til å få det, sier Nilssen til Medier24.

– Hvordan håper du folk i Bergen vil reagere på saken?

– Jeg både håper og tror at de vil reagere positivt på saken. Vi ønsker å markere at Sandviken er er et lag vi er stolet av. Per i dag er de det beste kvinnelaget i Norge, sier Nilssen.

Og fortsetter.

– Nå sender vi ut et magasin der folk kan bli bedre kjent med spillerne, og kanskje henge bilder av dem på veggen.

Nilssen forteller at Sandviken ikke har fått vite noe om billaget ennå.

– Vi har ikke sagt endelig til dem at vi gjør det, men vi har vært i kontakt med dem for å få nøyaktig oversikt over alle i stallen. Det er alltid noen som er litt inn og ut av laget, og dette har vi ikke lyst til å bomme på, sier han.

Powered by Labrador CMS